Network for Public Policy Studies Feedhttp://npps.ir/rss.aspxinfo@amasystem.irNetwork for Public Policy Studies (Shams)182201http://npps.ir/ArticlePreview.aspx?id=182201اهمیت سواد تغذیه‌ای در دستیابی به امنیت غذایی پایدارسواد تغذیه‌ای نقطه تلاقی بین دو حوزه امنیت غذایی اجتماعی و مهارت‌های غذایی است و در هر حوزه با روش‌های پیچیده ارتباط برقرار می‌شود. این حوزه‌ها در تعامل با یکدیگر بر افزایش سلامتی و رفاه عمومی افراد تأثیر می‌گذارند.2018-06-09T13:56:00+04:30182186http://npps.ir/ArticlePreview.aspx?id=182186سیاست‌های پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانانافزایش عوارض چاقی به شکل بیماری‌های مزمن، بار اقتصادی و اجتماعی زیادی را به جوامع بشری تحمیل کرده و به‌عنوان اپیدمی قرن حاضر و یکی از مهم‌ترین معضلات سیستم‌های سلامتی، خود را مطرح کرده است. این اپیدمی جهانی در کشورهای درحال‌توسعه و به‌خصوص کودکان از شدت و سرعت بالاتری برخوردار است.2018-05-21T11:56:56+04:30182169http://npps.ir/ArticlePreview.aspx?id=182169بانک غذا؛ راهکار جهانی برای مبارزه با گرسنگیبانک غذا سازمانی خیریه و غیردولتی است که به کسانی که در تهیه مایحتاج خوراکی خود مشکل‌ دارند، از طریق اهدای غذا کمک می‌کند. این نوع از بانک‌ها در سراسر دنیا با هدف جلوگیری از به‌هدررفتن غذاهای آماده و بسته‌بندی و توزیع غذا میان نیازمندان در راستای مبارزه با گرسنگی تأسیس‌شده‌اند.2018-05-06T14:47:00+04:30182156http://npps.ir/ArticlePreview.aspx?id=182156مروری بر گزارش سال 2017 شاخص جهانی گرسنگیهدف از تولید و انتشار شاخص جهانی گرسنگی (Global Hunger Index) این است که با ایجاد آگاهی و درک تفاوت‌های کشوری و منطقه‌ای گرسنگی، باعث اقداماتی در جهت کاهش گرسنگی شود؛ چرا که گرسنگی سلامت افراد جامعه را به مخاطره می‌اندازد و خود یکی از موانع توسعه محسوب می‌شود.2018-04-24T14:22:00+04:30182071http://npps.ir/ArticlePreview.aspx?id=182071ضایعات غذایی در سطح خانوارمطابق با گزارش‌های بین‌المللی، تقریباً یک‌سوم غذای تولیدشده در سراسر جهان به هدر می‌رود. تحلیل رفتار مصرف‌کننده با رویکردی اقتصادی می‌تواند گام مؤثری در جهت شناخت ماهیت و مدیریت پایدار ضایعات غذایی در سطح خانوار باشد.2018-02-20T21:26:00+03:30141968http://npps.ir/ArticlePreview.aspx?id=141968غذا به‌عنوان کالا یا حق؟اگرچه بر پایه گزارش‌های بین‌المللی ادعا می‌شود تولید غذا با نرخ رشدی بیش از نرخ رشد جمعیت در طی سه دهه گذشته، جوابگوی نیاز جمعیت در سراسر جهان بوده و به‌طور متوسط روزانه با تأمین 2700 کیلوکالری نیاز هر فرد به غذا را پاسخ می‌دهد، همچنان گرسنگی و سوءتغذیه به درجات مختلف و به شکلی پایدار باقی مانده است.2017-10-28T14:13:00+03:30