1. خانه >
  2. حوزه‌های سیاستی >
  3. سیاست بهداشت و سلامت
نویسنده
حوزه سیاستی
موضوع
استان

  • تقاضای القایی... شکست بازار... نظام سلامت!

    تقاضای القایی... شکست بازار... نظام سلامت!

    سهیلا رجایی

    26 مهر 1397 ساعت 01:36

    یکی از مهمترین عوامل شکست بازار در عرصه اقتصادی، وجود کالاهای عمومی همچون خدمات بهداشتی و درمانی در عرصه نظام بازار است. می‌توان نتیجه گرفت بازارهای پزشکی در حوزه سلامت نمونه‌ای بارز از مصادیق شکست بازار محسوب می‌شوند. یکی از چالشی‌ترین مصادیق شکست بازار در نظام سلامت، فرضیه تقاضای القایی در حوزه سلامت است.

  • تعارض منافع، آفتی جدی در نظام سلامت

    تعارض منافع، آفتی جدی در نظام سلامت

    سهیلا رجایی

    24 شهریور 1397 ساعت 14:18

    شکل ساختار مالی موجود در نظام سلامت و به دنبال آن شیوه‌ی دسترسی به خدمات موجب ایجاد چالش‌هایی در این حوزه شده است که از جمله‌ی آن می‌توان تعارض منافع در نظام سلامت را نام برد.

  • اهمیت سواد تغذیه‌ای در دستیابی به امنیت غذایی پایدار

    اهمیت سواد تغذیه‌ای در دستیابی به امنیت غذایی پایدار

    هادی ویسی شهروز عسکری‌فر مینا آقایی

    19 خرداد 1397 ساعت 13:56

    سواد تغذیه‌ای نقطه تلاقی بین دو حوزه امنیت غذایی اجتماعی و مهارت‌های غذایی است و در هر حوزه با روش‌های پیچیده ارتباط برقرار می‌شود. این حوزه‌ها در تعامل با یکدیگر بر افزایش سلامتی و رفاه عمومی افراد تأثیر می‌گذارند.

  • سیاست‌های پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانان

    سیاست‌های پیشگیری و کنترل چاقی کودکان و نوجوانان

    ندا عزالدین

    31 اردیبهشت 1397 ساعت 11:56

    افزایش عوارض چاقی به شکل بیماری‌های مزمن، بار اقتصادی و اجتماعی زیادی را به جوامع بشری تحمیل کرده و به‌عنوان اپیدمی قرن حاضر و یکی از مهم‌ترین معضلات سیستم‌های سلامتی، خود را مطرح کرده است. این اپیدمی جهانی در کشورهای درحال‌توسعه و به‌خصوص کودکان از شدت و سرعت بالاتری برخوردار است.

  • بانک غذا؛ راهکار جهانی برای مبارزه با گرسنگی

    بانک غذا؛ راهکار جهانی برای مبارزه با گرسنگی

    علی پزشکی

    16 اردیبهشت 1397 ساعت 14:47

    بانک غذا سازمانی خیریه و غیردولتی است که به کسانی که در تهیه مایحتاج خوراکی خود مشکل‌ دارند، از طریق اهدای غذا کمک می‌کند. این نوع از بانک‌ها در سراسر دنیا با هدف جلوگیری از به‌هدررفتن غذاهای آماده و بسته‌بندی و توزیع غذا میان نیازمندان در راستای مبارزه با گرسنگی تأسیس‌شده‌اند.

  • مروری بر گزارش سال 2017 شاخص جهانی گرسنگی

    مروری بر گزارش سال 2017 شاخص جهانی گرسنگی

    علی پزشکی

    4 اردیبهشت 1397 ساعت 14:22

    هدف از تولید و انتشار شاخص جهانی گرسنگی (Global Hunger Index) این است که با ایجاد آگاهی و درک تفاوت‌های کشوری و منطقه‌ای گرسنگی، باعث اقداماتی در جهت کاهش گرسنگی شود؛ چرا که گرسنگی سلامت افراد جامعه را به مخاطره می‌اندازد و خود یکی از موانع توسعه محسوب می‌شود.